Producătorul Eugenia îşi cere insolvenţa

Producătorul de morărit şi panificaţie Dobrogea Grup, care deţine marca de biscuiţi cu cremă Eugenia, şi-a cerut insolvenţa, potrivit unui dosar înregistrat la Tribunalul Constanţa la începutul săptămânii.

Compania dobrogeană nu este singura din domeniul morărit-panificaţie care a ajuns îinsolventa eugeniantr-o situaţie fiananciară dificilă din cauza crizei. Şi compania Spicul SA a intrat în procedura de insolvenţă în urmă cu câţiva ani.

Potrivit celor mai recente date publice, Dobrogea Grup a încheiat anul 2011 cu pierderi de aproape patru milioane de lei şi datorii de peste 95 de milioane de lei.

Dobrogea Grup este o companie privată cu capital 100% românesc şi reprezintă de 50 de ani unul din cei mai importanţi producători din domeniul morărit-panificaţie din România.

Grupul de firme Dobrogea oferă azi clienţilor şi consumatorilor săi peste 300 de produse din 5 domenii de activitate: morărit, panificaţie  – patiserie, produse congelate, cereale mic dejun şi biscuiţi. Portofoliul de mărci al grupului conţine brand-uri ca: Bongrana, Bonpana, Eugenia, Merlin,  Digesta, Neptun, Diet, Crantz, Saltza şi Prichindel.

Cabinetul de Avocat „Cristian Ioan” vă oferă servicii juridice complete, practicând onorarii foarte avantajoase.

SURSA: incomemagazine.ro

Tag-uri:, , , , , , , ,

2 gânduri despre „Producătorul Eugenia îşi cere insolvenţa

  1. […] Mai mult decat atat, modificarea contractelor de credit aflate in curs de derulare se va face prin acte aditionale convenite cu institutiile de credit sau institutiile financiare nebancare fara a implica costuri sau garantii suplimentare din partea consumatorului. […]

  2. […] legii insolvenţei persoanelor fizice, care are aviz favorabil de la Guvern, a atins termenul de adoptare tacită în […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: